Kodused meetmed juuksekaotuse vastu

Meie patsiendid proovivad sageli kodus ka loomulikke meetodeid juuksekaoga võitlemiseks, enne kui otsustavad professionaalse juuksesiirdamise kasuks.  Seda teades koostasime nimekirja parimatest juuksekao vastastest meetmetest, mida võiksid proovida.

Meditatsioon

Vanal jutul selle kohta, et juuste väljalangemine on seotud stressiga, on tõde sees. Stress on paljude teemade, sealhulgas juuste väljalangemise algpõhjus. Mõni minut igapäevast meditatsiooni võib vähendada teie stressitaset ja aidata teil oma lokke pisut kauem säilitada.

Massaaž kuuma õliga

Soojenda käes mandli- või kookosõli ja masseeri see sõrmeotstega õrnalt oma peanahka. Kuumus ja õli parandavad verevoolu teie juuksefolliikulitesse, suurendavad juurte tugevust ja niisutavad teie peanahka.

Neemipuu lehed

Neemipuu on tuntud oma raviomaduste poolest, mis aitavad juuste väljalangemise vastu. Keeda ja purusta mõned neemipuu lehed, et muuta need pastaks. Pärast juuste pesemist kandke pasta peanahale ja hoidke seda kolmkümmend minutit sees, enne kui see maha loputatakse.

Roheline tee

Roheline tee edendab juuksekasvu, elavdades samal ajal ka juuksefolliikuleid. See kiirendab ka teie ainevahetust, mis samuti soodustab juuste kasvu. Tee endale kuum tass teed ja kasuta rohelist  teed palsamina.

Sibulapüree

Suur väävlikogus sibulamahlas aitab vaatamata oma ebameeldivale maitsele juuksekao vastu. Sibulamahl stimuleerib vereringet, elavdab juuksefolliikuleid ning vähendab ärritust. Sellel on ka antibakteriaalsed omadused, mis võitlevad peanahainfektsioone põhjustavate pisikutega.

Amalaki õislehik (Amla)

C-vitamiini defitsiit on üks peamiseid juuksekaotuse põhjusi. Amla on kõrge toiteväärtusega taim, mis toidab kiiresti teie organismi ja edendab juuste arengut.

Aaloe geel

Aaloe on veel üks tõhus looduslik ravim, kuna sisaldab looduslikke ensüüme, mis soodustavad juuste tervislikku arengut. Kandke see oma peanahale geeli või mahlana ning tarbige hommikul enne hommikusööki lusikatäis aaloed, et soodustada juuste kasvu.

Kas otsite midagi tugevamat ja kauakestvamat? Võtke meiega ühendust juba täna – räägiksime heameelega juuksekaotuse ravist, millest on kindlasti abi.

1. Juuste siirdamine meestele
2. 
Juuste siirdamine naistele

Kui olete oma toitumist juba muutnud, ent juuste väljalangemine püsib, siis saame Sind aidata. Reserveeri Rubenhairi kliinikus juuste väljalangemise alane konsultatsioon, et saada tagasi oma hingerahu.

Juuste siirdamise kliinik Rubenhair
Aadress: Republikas laukums 3, LV-1010 Riia, Läti
Tel / WhatsApp: +371 26777776
E-post: info@rubenhair.eu
https://www.rubenhair.eu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =